Wat bieden wij aan

Wat bieden wij aan

  • trainingen in kleine groepen
  • privé trainingen
  • clinics
  • bij jou op de vereniging een geheel verzorgde dag
  • voetballes op school
  • verjaardagspartijtje
  • voetballes binnen zorginstelling
  • advies binnen voetbalorganisatie

Trainingen in kleine groepen
Wij trainen in een groepsgrootte van maximaal 10 spelers. Zo kunnen wij genoeg persoonlijke aandacht geven aan iedere individu. Hierdoor ontstaat er meer plezier en leermomenten.

Wij verzorgen ook trainingen in groepen van 2 tot 4 spelers. Hierdoor is er nog meer persoonlijke aandacht voor ieder individu, waardoor je nog sneller vorderingen als voetballer gaat maken.
Duur van de training: 70 minuten.

Privé trainingen
Uiteraard verzorgen wij ook privé training. In onze 1 op 1 trainingen krijg jij de volle, professionele aandacht van onze trainer.
Duur van de training: 70 minuten.

Prijs op aanvraag. 

Clinic
Een clinic staat voor plezier en is voor iedereen toegankelijk ongeacht leeftijd of niveau.
Een clinic is op vele manieren in te vullen om zo precies aan uw wensen te voldoen.
Onze clinics staan bol van plezier en leermomenten.

Prijs op aanvraag

Bij jou op de vereniging een geheel verzorgde voetbaldag
U kunt bij ons terecht voor een geheel verzorgde voetbaldag of voor meerdere voetbaldagen.
Middels voetbal oefeningen,  voetbal spelletjes, gezond eten en drinken en het kunnen winnen van prijzen, komen de deelnemers ruimschoots aan bod. Waarbij plezier hebben hoog in het vaandel staat.
Wij doen er alles aan om de deelnemers een onvergetelijke voetbaldag of voetbaldagen te bezorgen.

Prijs op aanvraag

Voetballes op school
Wij verzorgen voetballessen op school (basisschool, middelbare school en speciaal onderwijs).
Lijkt het u leuk om in plaats van de gym les een voetballes te geven aan de leerlingen? Of juist een extra voetballes te organiseren naast de reguliere gymles? Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Door onze ruime ervaring met het geven van trainingen aan kinderen, pubers en jong volwassen en het werken met kinderen binnen verschillende vlakken in de zorg zorgen wij voor kwaliteit en plezier.

Prijs op aanvraag

Verjaardagspartijtje
Wil jij een echte voetbal verjaardag? Dat kan bij ons!
Het feestje duurt 2 uur of langer (naar jouw wens!) en kan worden gehouden op onze trainingslocatie, bij jou op de voetbalclub of op een openbare plek.
De voetbalverjaardag bestaat uit: Een Voetbalschool West-Friesland shirt voor de jarige met naam en rugnummer(leeftijd van de jarige), voetbal oefeningen, voetbal spelletjes, voetbalquiz, drinken en wat lekkers!

Alle materialen worden verzorgd door Voetbalschool West-Friesland!

Prijs op aanvraag

Voetballes binnen zorginstelling
Voetballen is volgens velen de mooiste en leukste sport op aarde. En hier zijn wij het mee eens! Voetbal is ook voor iedereen!
Daarom kun je ook als zorginstelling ons inhuren om een voetballes te geven. Wij hebben jarenlange ervaring met werken met het werken met lichamelijke- en verstandelijk beperkten. Daarnaast is een van onze trainers een jaar lang trainer geweest van het G-team van Zwaluwen ’30 in Hoorn. Genoeg kennis, kunde en enthousiasme om jullie een leuke voetballes voor te schotelen; vol plezier en leermomenten!

Prijs op aanvraag

Advies binnen een voetbalorganisatie
Wij kunnen voetbalclubs ook helpen met het geven van advies binnen een voetbalorganisatie. Wij hebben jarenlange ervaring als trainer bij verschillende voetbalclubs en veel ervaring met het werken met mensen binnen het voetbal en het bedrijfsleven.
Graag horen wij of we jullie kunnen helpen of adviseren binnen vraagstukken binnen u voetbalclub.

Prijs op aanvraag

 

Als Voetbalschool West-Friesland beschikken wij uiteraard zelf over de nieuwste, juiste en beste materialen voor het geven van trainingen. Denk aan: Derbystar ballen, pionnen, hoedjes, hesjes, tjoeps, goalshot XL net, muziekbox etc. etc.

Via onze contact pagina kunt u vragen om met u contact op te nemen.

U kunt ons ook altijd bellen via onderstaand nummer :

06 15 07 44 68

06 48 50 51 67